Hotel Plaza
Str. Aries, nr. 16
Craiova, 200384, Romania
X
Tel: 0760.239.365     
Call me back! X
    Romanian English
Check-in:
Check-out:
Adulti:
Kids:
Check
Home / Conferinta

Sali de Conferinta

Organizaţi o conferinţă, un curs sau o întâlnire de afaceri în oricare dintre cele 3 săli ale hotelului Plaza din Craiova şi puteţi fi siguri că veţi avea un eveniment de succes. Locaţia noastră vine în sprijinul dumneavoastră cu o modalitate eficientă de asigurare a unei game complete de servicii: echipamente tehnice, welcome coffee şi coffee breaks, bufet suedez sau meniuri a la carte.

Localizate la parter şi la primul etaj, sălile de conferinţă sunt multifuncţionale, luminate natural şi echipate profesional.

Salonul SMARALD dispune de o suprafaţă de 40 mp şi poate găzdui până la 30 de participanţi pentru sesiuni de curs, reuniuni şi workshop-uri.Salonul ROYAL are o suprafaţă de 360 mp şi poate găzdui până la 250 de participanţi. Datorită existenţei unui perete glisant, salonul ROYAL poate fi divizat în două săli de conferinţă ce pot găzdui 100 si 150 de participanţi.Salonul CUPOLA este localizat la primul etaj, dispune de o suprafaţă de 600 mp şi poate găzdui până la 400 de participanţi.